10/09/2013

The last bits of the holidays

Hellou,
nyt on taas palattu kouluun ja vika jakso ausseissa alkanut. Meistä yr.11.sta tuli nyt yr 12 ja ollaan nyt koulun vanhimmat. Kaverit alkaa vähitellen stressaamaan tulevaa valmistumis vuotta, mutta mä ehdin paeta ennen kuin ne alkaa opiskelemaan tosissaan :)!

Tulin postailemaan teille vielä vikat lomakuvat viime viikonlopulta. Toi eka satsi on Sunnuntai illalta jolloin hyödynnettiin host iskän kanssa kesäajan ansiosta saatua ekstra valoa ja mentiin illalla valokuvailemaan. Sydneyssä oli nyt viimeviikonloppuna tall ships näyttely ja satamasta pystyi bongailemaan vaikka minkä maalaisia purjevenelaivoja.  Päivällä kävin shoppailemassa meidän lähellä olevassa outlet keskuksessa ja nyt on uudet uggit odottelemassa Suomen talvea. Tulee muuten tarpeeseen kun edellisiä käytin niin ahkerasti että ne kirjaimellisesti kului puhki.... 

Maanantaina lähdettiin taas kuvailemaan ja tällä kertaa mentiin kaupunkiin katsomaan niitä laivoja. Tällä kertaa mukana olivat myös host sisko ja hänen kaksi kaveria. Darling harbour kierroksen ja chai:n jälkeen mentiin vielä katsomaan Watson's baytä joka on siis Sydneyn lahden 'portti'. Oli hienot maisemat aavalle merelle ja veden väri oli jotain aivan mieletöntä. Miten se voi olla niin turkoosia?

Eilen oli sitten paluu kouluun, mutta mun mielestä olikin jo taas ihan kivaa mennä sinne. Eka päiväkin oli tosi lyhkänen kun yr12:lla ei ole urheilua (koska me tarvitaan kuulemma lisää aikaa opiskeluun tai jotain). Iltapäivällä tein mun kuvisprojektin loppuun koska se piti palauttaa tänään ja nyt en oikein tiedä tuleeks mulle tuolta koulusta enään hirveesti mitään, kun kaikilla tunneilla aloitetaan sellaiset jätti projektit jotka vie noilla koko ensi vuoden. Esim. kuviksen ope ja kässän ope on jo sanonut et voin tehdä tunnilla jonkun oman projektin jonka saan valita ihan vapaasti (mutta mitä?) ja societyn ja culturen pudotin nyt pois kun sielläkään ei oo oikein mitään mihin mun ois enään järkeä osallistua (hellou vapaat iltapäivät! :D). Laki, enkku ja ranska näyttäis kuitenkin säilyvän ihan normeina. 


Tänään nautin valosta ja istuin iltapäivällä terdellä piirtelemässä jotain. Innostuin jopa lakaisemaan ja siivosin koko meidän terassin (joku kevät siivous into iski nähtävästi... äiti älä pyörry!). 

Terkkuja Emma!

1 comment:

  1. Voi että mä kattelen näitä sun kuvia aina niin innolla ku oon ite lähdössä ausseihin helmikuussa! :-D

    ReplyDelete