10/04/2013

Ska vi fika i Manly igen?

Pari ausseissa asuvaa ruotsalais tyttöä avasi Manlyyn söpön ruotsalaisen kahvilan, joka on jokaisen ausseissa asuvan pohjoismaalaisen unelma. Just saying. Paikka on hauskasti yhdistelly aussi kahvilakulttuurin scandiruokaan ja menulta löytyi vaikka mitä ihanaa. Hih, vain toinen ulkosuomalainen voi käsittää miten iloiseksi voi tulla näkkäristä maksamakkaralla ja oboy kaakaosta kun kyseistä ruokaa ei ole saanut pitkään aikaan. Kahvilassa myytiin myös scandi karkkeja ja mun mukaan lähti pari dumlea ja mariannea. Olin hehkuttanut mun kavereille kanelipullien ihanuutta, mutta tietenkin kahvilassa ne oli just loppuun myyty. Nooohh näytti se oboykin kaikille maistuvan ;).

A few Swedish girls opened a cute Swedish cafe called Fika in Manly a couple of months ago, and this was a must visit for me on Wednesday (of course!). It was definitely a dream coming true for any scandinavian living here. The place has combined all sorts of scandinavian food to a typical Aussie cafe menu. Only another scandinavian person living abroad can get how happy you can become from a normal knäckebröd topped with liver pate and a cup of cold o'boy chocolate when you haven't had it for many many months. They also sold all kind of scandinavian lollies at Fika and I bought some Finish mariannes and dumles. I would have loved to introduce my friends to scandi style cinnamon buns, but unfortunately they didn't have any yesterday. Oh well my friends seemed to enjoy their oboys as well! :)

3 comments:

 1. Oi just ihana idea! Varmasti maistuu niin hyvälle pitkän tauon jälkeen :) ja en kestä, miten kauniin näköstä siellä on!!

  ReplyDelete
 2. Anonymous4/10/13

  Tää sun blogi on vaan niin ihana ja ootan aina innolla et millon postaat!!:) Sun kuvatki on jotenki tosi kivan henkisiä ja jollai tavalla erilaisia ku muilla :--D
  Onks sulla muuten instagramia?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos, you made my day :') !!! Mun instagram on emma_henrietta Xo

   Delete