7/24/2013

Cycling without a destination

Hei,
Arkeen paluusta on jo taas kulunut viikko, ja ainakin vielä se tuntuu kivalta herätä aikaisin ja mennä kouluun varsinkin kun siellä näkee kavereita paljon useammin kuin lomalla. Tää on nyt tällainen pikapika postaus. Mulla on paljon julkaisemattomia lomakuvia (pääpainotteisesti puhelimelta ja sit tietty ne kunnolliset Canberra kuvat joita ootan vielä että host isä lähettäis mulle sen kameralta lisää) Nää kuvat on yhdeltä lomapäivältä kun piti keksiä itselle jotain tekemistä, kun kaikki kaverit oli töissä tai matkalla tai ties missä. Päätin hypätä pyörän selkään ja lähteä ajelulle vailla päämäärää (tää on yks juttu jonka taidon opin jo Hollannissa missä aika usein päädyttiin kavereiden kanssa pyöräilemään jos ei keksitty mitään parempaa tekemistä.) Pyöräily on mun mielestä ihanaa, varsinkin silloin kuin sää on hyvä niin kuin toi päivä oli.

Lähdin aamulla heti aamupalan jälkeen ja palasin kotiin vasta illalla äidin kanssa skypettelemään. Päivän aikana tuli poljettua pidemmän reitin kautta keskustaan missä päätin tutustua yhden ennestään tuntemattomaan alueeseen. Matkalla pysähdyin lounaalle kun kohdalle sattui söpö kahvila. Kaupungilla kiertelin pari kauppaa ja vastaan tuli myös jonkinlainen ekoluomuruokakauppa mistä löytyi ruisleipää. Aluksi tylsältä vaikuttavasta päivästä tulikin loppujen lopuksi tosi piristävä. Tää tekemisen keksiminen onkin ehkä yksi tärkeimmistä taidoista vaihtareille, koska täällä vappaa-aikaa on huomattavasti enemmän kuin kotona Suomessa..

Nyt meen katsomaan Iholla, haha mä joka kotona boikotoin tota sarjaa aikalailla on nyt sit jääny koukkuun kun on maailman toisella puolella (aka. katsomossa on vain pari sarjaa mitä voi katsoa ulkomailta käsin..)

-Emma

translation after read more:
Hi,
It's been a week since school started and I don't mind waking up earlier and going there. It's always refreshing after holidays to go back I think. This is quite a mini post with just some pics from a random holiday day I had to come up with something to do for myself because non of my friends were around. I ended up cycling the whole day without a set destination. I really love cycling, especially when the weather is nice as it was on that day. I cycled to the city and had lunch in a random cafe. In the city I strolled around visiting some shops and ran into this eco-food store where they sold rye bread ♥ (miss that from home!)

I left in the morning right after breakfast and came back in the evening to skype with my mun. On first sight a boring day turned out to be pretty nice. 

-Emma 

No comments:

Post a Comment