6/14/2013

Hakuna MatataI know, I know we kinda look alike 

Cutest thing ever. A baby koala as big as a little bunny


And I got the soundtrack from Madagascar stuck in my head for the rest of the day...


Hei,
Tässä vielä vikat kuvat Cairnsistä. Maanantaina mentiin jäljellä olevien vaihtareiden (niiden joiden lennot lähti vasta iltapäivällä) kanssa Cairnsin eläintarhaan. Tuli tosi nostalginen fiilis, viime eläintarharetkestä kun oli jo pari vuotta aikaa. Puistossa päästiin tekemään lähempää tuttavuutta aussieläinten kanssa ja saatiin syöttää ja rapsuttaa kenguja ja halia koalia (? toi monikko ei nyt kuulosta oikealta mun korvaan...mut anyways ;), jotka on mun lemppari aussieläimia vompattien lisäks. Mikään ei tee eläimestä yhtä sympaattista kuin ääretön laiskuus ja maailman rennoin elämäntyyli: puussa istuminen ja eukalyptyslehtien popsiminen ja välillä pienten nokosten ottaminen. Eläinten bongailun jälkeen istahdettiin Kanadalaisen Erinin kanssa. Jääkahvi + auringosta nauttiminen ei ollut hulluin tapa päättää lomaa. Sain vielä vähän väriäkin ennen kuin hyppäsin paluu lennolli kohti viileämpää etelää. Lentokoneessa älysin kuinka Sydneystä on nyt tullut mulle koti ja vaikka matka olikin aivan yli-ihana ja oli haikeaa sanoa heipat uusille kavereille, tuntui ihanalta palata kotiin ja nähdä koneesta tutut maamerkit, tiet ja valot.

Outoa miten aluksi vieraista paikoista tuleekin niin tuttuja ja tärkeitä.
-Emma

Translation after read more:
Hi,
Here are the last pictures from Cairns. On Monday we went to the zoo with the remaining exchange students. Some of us had really early flights and had to leave earlier. I felt really nostalgic as it had been a while since I visited the zoo the last time. At the zoo we saw lots of animals and got to feed kangaroos and hold a koala, which btw are my favorite aussie animals besides wombats. They both just have this amazing lazy lifestyle we should all learn from. After spotting animals for a couple of hours we sat down in a cafe with the Canadian exchange student Erin. Sipping a ice coffee in the warm sun wasn't a bad way to end an amazing trip. I even managed to get a little tanned before hopping to the plane that took me back to the cooler south. On the plane when I saw Sydney from the bird perspective I realized how much this city has started to mean to me and how it has become a home. It's weird how places that are first so foreign and new become something familiar, welcoming and important. I love this city.

-Emma


5 comments:

 1. Mäkin haluun päästä silittämään noita eläimiä! :3 Vähä ihanaa!

  ReplyDelete
 2. Heidi16/6/13

  kookaburra!!! mun lempilintu <3 eiikää ihanan näköstä siel!

  ReplyDelete
 3. moi ! sun blogi on ihana! mäki oon aika varmasti lähös exploriuksen kautta ausseihin. oon käyny just haastattelus ja tällee. lähtisin tammikuus 2014 eli niiku vuos sun jälkee ja lukion ekan vuoden puolesvälis. Just sillee niiku sä jos oikein luin :D nii et halusin kysyy suositteletko sitä et on ollu vaa puol vuot lukios ja sit ku tulee takas tulee sit sille toiselle puoliskolle vuotta nuorempien kaa? Et onks se okei vai lähtisiksä mielummin sit lukion tokan puolesvälis? :D
  toivottasti vastaat pian ! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei,
   Kiitos. Kivaa että säkin oot lähdössä vaihtoon ja todellakin suosittelen tätä ykkösen puolessa välissä lähtöä! Ensinnäkin, en ois millään enään malttanu odottaa luokion tokalle sen jälkeen kun totuin ideaan siitä että lähtö onkin nopeammin kuin aluksi suunnittelin (aluksi oli tarkoituksena lähteä kesälähdöllä, mutta paikat oli jo menny.) Sain lukion ekan puoliskon aikana monta kaveria ja on ihana kun tietää että siellä on ihanaa porukkaa oottamassa kun palaan. Vaikka lähtisikin lukion tokalla niin joutuuhan joka tapauksessa vuotta nuorempien kanssa niin en siinä nähnyt mitään ongelmaa. Vikana plussana (minkä itse älysin vasta jälkeen päin) ei tartte stressata ylppäreitä heti kun palaa ja voi vaan jatkaa vielä sen puol vuotta pakollisten kurssien suorittamista sen sijaan että pitäis olla jo selvät ideat siitä mitä kirjoittaa ja milloin. Toivottavasti tästä oli apua ja vastasin tarpeeksi pian. Kysy lisää jos tulee mieleen vielä jotain :)!!

   Delete