3/04/2013

Surfing
Hei!
Eilen meillä oli vaihtaritapaaminen Manlylla ja päästiin kokeilemaan surffausta. Meitä oli 6 tyttöä ja oltiin kaikki aika hermona kun kukaan ei ollut ennen kokeillut surffausta ja meri oli aika rajulla tuulella...
Ensin harjoteltiin maalla miten noustaan seisomaan laudalle (se muistutti vähän jotain jooga liike sarjaa ;), ja sitten mentiin yksi kerrallaan mereen missä se ohjaaja sitten neuvoi meitä ja auttoi saamaan sen painavan laudan (kovassa tuulessa) merelle. Sitten vaan valittiin hyvä aalto ja eikun seisomaan. Aluks oli tosi vaikeeta löytää tasapaino etu ja taka-jalan välille, mutta parin kierroksen jälkeen se alko sujumaan paremmin. Pari kertaa meni tosi hyvin, joten kaikki mereen kaatumiset, laudan raahaamiset ja törmäykset oli todellakin ton kokemuksen arvoista ja haluan todellakin mennä uudestaan ennen marraskuuta! 10 aallon jälkeen alettiin kaikki olemaan ihan puhki ja kunnioitus niitä kohtaan jotka menee isoilla aalloilla ilman mitään vaivaan kasvoi vaan entisestään. Suosittelen kaikille jotka tänne tulee että kokeilee surffausta. Oli kivaa!
Nyt pitää aloittaa kollaasien askartelu Textiles&Design tunnille..
-Emma

Yesterday we had an exchange meeting at Manly beach and we got to try surfing. There were 6 of us and we were all quite nervous because non of us had surfed before, and the sea was quite wild..
First we had to practice on the land how to stand up on the board and after that we all went in the sea one after one. There was an instructor who helped us with the heavy boards and told us what to do. Then we just picked a wave, waited for it to come and stood up. The first times it was really hard to find balance on the board but we all also had some really great waves :). I'd definitely do it again, it was a really nice day! It was hard and my muscles are sore today (really respect the really good surfers!!!), but definitely worth it all.
Now I have to make some collages for my Textiles&Design calss.
-Emma

No comments:

Post a Comment