3/14/2013

Memories Make Music and Music Makes Memories

Viikonloppuna menin Janicalle 'maalle' n. tunnin junamatkan päähän meiltä. Janican perheellä on tosi iso piha missä asuu kuusi hevosta ja missä kengurut on arkipäivää. Mä pääsin kans näkemään ekaa keraa villinä loikkivan kengurun joka oli eksynyt sen muista kavereista ja pomppi siellä pihalla. Jotenkin tosi outoa että joku eläin liikkuu pomppimalla. Illalla syötettiin hevoset, syötiin pizzaa ja katottiin kaikenlaisia random sarjoja mitä tv:ltä sattu tulemaan kuten tyhjätaskuja ja how I met your motheria. Oli tosi kiva ilta!

Seuraavana aamuna herättiin aikaisin koska me mentiin Goodlife festareille. Janican äiti heitti meidät junalle, jolla meillä oli treffit Janican kavereiden kanssa. Mentiin junalla keskustaan, joka oli taas tunnin matka mutta ei kyllä tuntunu niin pitkältä! Goodlife oli siis iso alaikäisten festari jossa esiinty mm. Avicii, Hardwel ja 
Dimitri Vegas& Like Mike. En yleensä kuuntele kenenkään noiden musiikkia. mutta oli kyllä tosi kivaa ja olen niin iloinen että menin! Festareilla oli tosi paljon porukka ja törmättiin pariin mun koulukaveriinkin siellä. Illalla oltiin ihan mustan pölyn peitossa (koska se paikka oli hiekkakenttä), korvat tinnitti ja jalkalihakset tuntu puurolta, mutta oli niin kiva päivä ettei haitannu yhtään :D. 
Huomenna alkaa taas viikonloppu, ja mulla on taas vaikka mitä kivaa tiedossa!
-Emma

This was after two hours, imagine after 7 hours, my feet have never been so black! :D
                                     
     translation after read more :)
Last weekend I went to Janica for a sleepover. She lives at the country and it was so pretty there! Her host-family lives in a big house with a big garden with horses in it. Kangaroos are a usual sight in their backyard, and I got to see my first wild kangaroo. It was just jumping around and looking for it's mate. In the evening we ate pizza and watched all kind of random series like how I met your mother, and new girl. It was a really nice Saturday evening!

On Sunday we woke up early to go to Good Life. Good Life is a huge underage festival in Sydney and Melbourne and artists like Avicii and Hardwel played there. Not the kind of music I usually listen to but I had such a nice time there! In the evening we were black from the dust, our ears were ringing and our muscles felt sour but it was all worth it :D! The weekend is about to start again, so needing it because of the assessment tasks and homework I've suddenly started to get from school. Need a little break ;)

-Emma

No comments:

Post a Comment