3/19/2013

Moo

I finally bought Vans. after thinking about getting them since last autumn.. Love them!
Hei,
täältä kirjoittelee flunssassa oleva vaihtari sängynpohjalta. Eilen lähdin koulusta aiemmin kotiin kun illalla alkanut flunssa tuntui vain pahenevan. No ei siinä muuta kun 3h päikkärit ja pari litraa inkivääriteetä ja nyt olo on jo paljon parempi, ja huomenna aion mennä takaisin kouluun! Ei voi muuta sanoa että aika taidokasta saada flunssa kesäilmassa, täällä kyllä on nyt kierrelly joku tauti kun vähän väliä joku on ollut kotona sairastelemassa.

Kuvat on Sunnuntailta, kun menin Parissan kanssa Newtowniin. Newtown on yksi Sydneyn esikaupunki alueista, ja se kuuluu mun lempparialueisiin täällä. Alue on täynnä toinen toistaan söpömpiä sisustus/lifestyle kauppoja, kahviloita, ravintoloita, vintage kauppoja ja kirjakauppoja. Kierreltiin kaupoissa ja ostettiin kummatkin mekot CREAMin alehyllystä. Käytiin lounaalla MOO:ssa, joka on lehmäteemainen ravintola, jossa on ihana 'salainen' puutarha. Päivän lopuksi käytiin hakemassa gelatot, ja oli muuten varmaan paras jäätelö minkä oon ikinä syöny!

Nyt menen jatkamaan art assignmentiin harjoittelua, joka mulla on huomenna. Torstaina meillä onkin erikoisempi päivä koulussa, jonne yritän muistaa ottaa kameran mukaan niin näette millainen :)

-Emma

Translation after read more:
Hello,
Greetings from a fluey exchange student who's trying to get better asap. Yesterday I left school earlier because I really wasn't feeling well. When I got home I took a 3-hour-nap and drank 2 liters of ginger tea. Now I'm already feeling a little better and I want to go to school tomorrow! It's pretty talented to get a flu in this weather, good job Emma !

The pictures are from Sunday, when I went to Newtown with Parissa. Newtown is one of Sydneys inner west suburbs and it belongs to my favorite areas here. The area is filled with cute boutiques, bookshops, vintageshops, cafes etc. and you can easily spend a whole day just wandering around and visiting a shop after another. That's what I and Parissa did. We ended up buying vintage dresses from the sales rack of CREAM and then headed to Moo for lunch. Moo is a cow themed burger place with a really cute hidden garden you can eat in (if you know it exists). We also bought some gelato from a gelaterie they make the ice cream daily at, and I think it was probably the best ice-cream I've ever had. It was so sad when the brownie-peanut-vanilla scoop was finished... :'(

Now I have to continue my art assignment work which is due for tomorrow... On Thursday we are having a special day at school and I'm trying to remember to take my camera with me so you'll see what I'm talking about :)

-Emma


2 comments:

  1. Mäki olin flunssassa koko viikonlopun..Ja oon ollu tuol MOO:ssa :DD Jos meet uudestaa koita timtam milkshakee, se on oikeesti paras milkshake IKINÄ!

    ReplyDelete
  2. Anonymous19/3/13

    sulla on Emma kuvaamisen taito! t.Jaana-täti

    ReplyDelete