11/04/2013

ma fin de semaine

pictures from the weekend. On Friday arvo I went to Newtown with Imey, Jamie and Andie to take pictures for Imeys art project thingy. When we had photographed all the cafes in Newtown, because we were especially after cafes, we ended up walking to Glebe to get more photos. It was a really nice afternoon and the weather was really nice: warm and sunny.

From Saturday I don't have any pictures but I went to the cinema with Sophia to see About Time. I really liked the movie! It made you smile, laugh and cry... yep even me who doesn't cry easily when watching films. In the evening I skyped home like every Saturday night.

Yesterday I met in the city with Ilka. We had lunch at the Fine Food Store in the rocks and after that we went on a little adventure and walked across the Harbour Bridge to north Sydney. In north Sydney we checked out Luna Park and took some pictures. I got two things done from my to do list in one day :D!

xx Emma

Best tee shop: T2, and the tastings ofc. don't have anything to do with this...
 
... wish I had a cool bike!
Tässä siis kuvia mun viikonlopulta. Perjantaina menin koulun jälkeen Newtowniin Imeyn, Jamien ja Andien kanssa. Otettiin kuvia kahviloista Imogenin taideprojektia varten. Kun oltiin kuvattu kaikki Newtownin paikat päädyttiin Imeyn kanssa vielä kävelemään Glebeen kuvailemaan. Oli tosi hyvä sää kävelyyn: aurinkoa ja lämmintä muttei liian kuumaa, joka voi täällä päin välillä olla se ongelma sään kanssa.. :D.
The Fine Food store makes easily the best Chai lattes!
I think I have a picture from every angle now..
Yup, we've  integrated
Lauantailta ei ole kuvia, mutta menin Sophian kanssa leffaan katsomaan about time:n. Oli tosi hyvä leffa ja suosittelen sen checkaamista!

Sunnuntaina treffattiin Ilkan kanssa keskustassa ja mentiin lounaalle Rockseilla sijaitsevaan kahvilaan: Fine Food Storeen. Lounastelun jälkeen lähdettiin vähän seikkailemaan ja käveltiin Harbour Bridgen yli pohjois Sydneyyn. Sataman toisella puolella käytiin kurkkaamassa Luna Parkia ja otettiin siellä kuvia. Huvipuisto oli pieni ja söpö, sellainen vanhan ajan tivolimainen, muttei ehkä tän ikäisinä siellä jaksaisi tuntia kauempaa viettää. Oli tosi kiva reissu, ja sain ruksia kaksi kohtaa mun to-do listalta. Arvatkaa muuten paljon lämpöä oli... Toi oli tyypillinen savustuslaatikko päivä ja asteita oli 35, vaikkei sitä kuvia katsellessa uskoisikaan. Se sillan yli kävely kävi kuntoilusta tolla kelillä.

Illalla kävelin ruoan jälkeen huoltsarille hakemaan meidän jo perinteeksi tulleet kk:n ensimmäinen sunnuntai jätskit ja ihmettelin siinä samalla miten vielä 7:30 oli valoisaa. Haha näiden on vaikea uskoa kun ranskan ope kertoo että etelä-ranskassa on kesällä vielä 10:ltäkin valoisaa. Voitte kuvitella miten nää aussit shokeeraantuu aina siitä kun mä kerron Skandien juhannuksesta. Haha! Mä poikkesin eilen kans Mangolinjasta koska päätin ettää pitää valkata aussi jätski: Golden Gaytime (jonka nimeen mun piti alussa vähän totutella.. :D).

xo Emma


6 comments:

 1. Tosi mielenkiintonen blogi :) Tykkään kovasti vaihtariblogeista, varsinkin kun itsekin oon nyt vaihdossa :D

  www.minullaonsiivet.com

  ReplyDelete
 2. Anonymous4/11/13

  Rakastan syn päivityksiä! Olen itse lähdössä luultavemmin ausseihin vaihtoon ja jos haluat vastata kysyisin paljon sulla on mennyt rahaa kuukaudessa siellä ja oletko nähnyt hämähäkkejä sisällä tai muuten tilanteessa, että olisi ollut vaarassa purra? Mahtavaa viimistä kuukautta sulle sinne helteseen!

  ReplyDelete
 3. mulla ois postaustoive: voistko tehä listan semmosista must see/do/shop -paikoista nyt paikallisena? oon haaveillu Ausseista vaikka kuinka kauan, ja vihdoin ollaan suunnittelemassa reissua Sydneyhyn! oon täältä blogista jo bongaillu parit paikat joissa haluisin käydä, mutta voisitko tehä vielä tosiaan semmosen erillisen listan? arvostaain suuresti! :)

  ReplyDelete
 4. Oi kiitos paljon! :) Rahaa kuukaudessa menee vaihdellen, riippuu siita kuinka paljon kay kavereiden kanssa ulkona, shoppailusta jne. Perusjuttuihin ei oikeastaan kulu niin paljon rahaa, puhelin liittymaan menee 30dollaria ja koulu maksaa bussimatkat. Sanoisin etta kannattaa varata about 200 kuukaudelle ja silla parjaa jo hyvin! :) Hamahakkeihin tormaan paivittain, mutta ihan vaan naihin vaarattomiin. Kerran loysin seinalta sellaisen jatti kokoisen (kuitenkin vaarattoman), mutta muuten ne ei ole oikeastaan eronnut suomen hamahakeista. Tosin pihalla kuulemma on vanhassa postilaatikossa myrkkyhamahakkeja, mutten sen kuultuani ole sinne tiettymenny. Ala huoli siis hamppiksista, paikalliset kylla kertoo sulle paikat minne ei niiden kannalta kantsi menna ja muuten voit olla ihan rauhallisin mielin!!

  ReplyDelete