9/13/2013

80 days left until I have to wake up from this dream

Hei,
Tulin kertomaan kuulumisia, ja koska en tykkää kuvattomista postauksista nää kuvat on vähän 'random otoksia' aka. Emma leikkii kameralla. Ekat neljä kuvaa on viime sunnuntai aamulta, joka oli kunnon luksus lazy Sunday morning. Olin yksin kotona kun heräsin (välillä se on vaan niin ihanaa!) ja lähdinkin heti kauppaan kun maito oli lopussa. Kaupalta kotiin kävellessä älysin että ainiin meillähän on täällä leipomo(ja) ja poikkesinkin sitten lähimpään hakemaan tuoreen sämpylän. Spotifysta Lazy Sunday morning soittolista taustalle ja postilaatikosta sunnuntailiite nenän alle. Kelpas kyllä kiireisen työviikon jälkeen :)

Nää seuraavat kuvat on mun pari päivää sitten tekemältä kävelyltä kun teki mieli mennä valokuvaamaan. Valokuvasin sit kaikkea mitä vastaan tuli, mutta näistähän te näätte vähän tätä meidän aluetta ja Australian kevättä. Sää on ollut niin ihana. Ok, paitsi tiistaina jolloin täällä oli 31 astetta ja tuuli kuumaa ilmaa aavikolta päin+ Sydneytä ympäröi maastopalot ja ilma oli tuhkasta harmaa (ees aurinkoa ei näkynyt niitten pilvien takaa!). Oli ehkä hulluin sää mitä oon täällä kokenut... ja ei todellakaan paras sää ulkoiluun (kröhöm emma pääsee töistä vähän aiemmin ja ajattelee onpas kivan lämmintä kävelenpä pientä kiertoreittiä niin saan kivan iltapäivä kävelyn...ei ollut kauheen mukava sellainen sit lopulta..)


 mutta niin niihin kuulumisiin :). Tää oli mun toinen viikko tetissä, ja tänään oli kyllä aika haikeeta sieltä lähteä. Työkaverit oli niin hauskoja ja se työ kivaa kun päivät vietti kokkaillessa ja asiakkaiden kanssa höpötellessä. Onneksi oon menossa sinne vielä välillä auttamaan, ihan vaan huvikseen leipomaan ja hengailee niitten kivojen tyyppien kanssa. Tänään kun lähdin ne vielä yllätti mut ja sain mukaani Australialaisen keittokirjan ja söpön kortin minne kaikki oli raapustanut viestejä. Huoh, tulee ikävä!

 Työpäivät on ollut sen verran voimat vieviä (kouluun verrattuna), että töiden jälkeen oon vaan raahautunut kotiin ja viettänyt illat sitten visusti huippis tuottareiden parissa. Kaverit on ollut kiinni kokeissa, joten ei olla niiden kanssa nyt nähty. Onneksi kaikki muuttuu nyt kun ensi viikko on vika viikko koulua ja sit alkaa loma jolle meillä on jo kivoja suunnitelmia. Rannalle haluan mennä mahdollisimman usein, ja toivon että nää hyvät säät säilyis sinne lomalle asti! Eilen kuitenkin menin kodin sijaan töistä keskustaan, jossa näin saksalais vaihtari Ilkaa jolle me etittiin mekkoa tän sunnuntain Social juhliin. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja kuulla miten Ilkalla oli mennyt tetissä. Näytin Ilkalle Sydneyn shoppailu paikat ja toimin makutuomarina ;).

 Eilen aamulla mun hyvä tuuli koki pienen kolauksen, kun sähköpostiin oli tullut viesti otsikolla paluulento tiedot. Oon periaatteessa jo tiennyt useamman kuukauden ajan mun paluulento päivän ja aina välillä tarkistanut siihen olevien viikkojen määrän ettei karu totuus sitten jossain vaiheessa iskisi liian kovaa. No ei sitä iskua voi kokonaan vaimentaa ja eilen tulikin pieni pakokauhu sitä viestiä lukiessa. Se paluu tuntuu nyt jotenkin todellisemmalta eikä vaan sellaiselta 'no sit joskus tulevaisuudessa' -jutulta. En todellakaan ole vielä valmis jättämään tätä mun aussi elämää, toisaalta en usko että tulen koskaan olemaankaan ja ehkei sitä tartte jättää lopullisesti. Oon jo tottunut olemaan kahden maan loukussa ja aina kaipaamassa toiseen kun olen toisessa (Suomi ja Hollanti), kai siihen kolmaskin paikka sitten mahtuu? Täältä lähteminen on kuitenkin hieman eri asia, kun tänne ei ole mahdollista tulla ihan joka vuosi toisin kuin Hollantiin. En usko että ehdin palaamaan ennen lukion loppua, mutta sen jälkeen tulen varmasti takaisin.

Pieni romaani tuli taas teille kirjoitettua, hupsista :)
Hyvää viikonloppua kaikille!
xx Emma


6 comments:

  1. Kirjotat jotenkin niin ihanasti tällasia höpöttelypostauksia, missä ei sinänsä mitään ihmeellistä ole, mutta silti niin mielenkiintoisia! :) näyttää aika ihanalta se paikka, ah oon kade!

    ReplyDelete
  2. Sa olet oikeesti niin hyva kuvaaja! Ahh <3

    ReplyDelete
  3. Ihan mielettömän ihania kuvia!! Oot taitava valokuvaaja :==) Nauti loppuajasta! <::

    ReplyDelete