4/22/2013

Hola Manyana

Aaalmost Finish Chocolate :)

Hola!
Mun loma starttas neljällä super rennolla ranta päivällä. Viikkoa aiemmin kyselin kavereilta että mitä aikoo tehdä lomalla ja sit Arabella kerto että oli menossa perheen kanssa Manyanaan ja että siellä talossa missä ne yöpyy on kaks extra sänkyä ja että mun pitäis lähteä niiden mukaan. Pari päivää myöhemmin olinkin sitten jo autossa matkalla kohti Manyanaan. Matka ei ollut hirveen pitkä, mutta kolmen tunnin roadtripin aikana ehti ihailla monenlaisia maisemia. Pysähdyttiin Berryn kohdalla aamupalalla ja ... mä rakastan aamupalaa. Se on päivän paras ateria, ja se pitäis aina saada syödä brunssina ajan kanssa nautiskellen!

 Manyanaan saavuttiinkin jo kahdentoista jälkeen ja heti kun saatiin tavarat ulos autosta lähdettiin beachille. Ranta oli tosi hiljainen ja oli vähän niin kuin olisi ollut yksityisrannalla kun ei siellä ollut kun meidän lisäksi yksi toinen perhe silloin. Sunnuntaina oli vähän enemmän porukkaa, koska oli niin hyvä sää mut pääosin kaikki oli paikallisia ja oli niin huvittavaa katsoa miten paikalliset lapset (jopa sellaset 3 vuotiaat) meni surffaamaan samalla lailla kuin meillä mennään pulkkamäkeen. Aina ne juoksi aaltoihin, tuli rantaan ja eikun uusiks. Mulla oli ihana aloitus lomalle, joka on tähän mennessä sujunut tosi hyvin! Oon nähnyt kavereita ja viettäny aikaa perheen kanssa. Oon voinu nukkua myöhään ja nauttinut melkein joka aamu aamubrunssin. Parasta on että tätä on vielä päälle viikko jäljellä. 

-Emma ♥ Loma

p.s. Tuol Manyanassa oli tosi paljon kenguja, ja törmättiin tohon kenguperheeseen arabellan kanssa aamukävelyllä. Kaksi minuuttia myöhemmin, kun me oltiin metsässä toinen kenguru säikäytti meidät ja illalla niitä näki vielä enemmän. Kengurut on täällä heti kun menee Sydneyn ulkopuolelle melkein yhtä yleisiä kuin kanit siellä Suomessa. En ois ite koskaan ajatellu et ne oikeesti on!

translation after read more
Hola!
I had a really nice start for my Holiday as I got to spend four days at the beach with my friend Arabella. A week before the holidays I asked my friends what they were planning to do and Arabella told me about her family going to Manyana and that they'd actually have some spare beds over there.. a few days later I was in the car on my way to the beach with Arabella and her really nice family. 

It was only a 3-hour-drive from here to Manyana, but during our little road trip I got to see really great views. The landscapes here are so amazing! We stopped at Berry for breakfast, and oo...I love breakfast! I prefer it even better when you have the time to eat and your not in a hurry. (gotta love holidays!) We arrived in Manyana at mid day and went straight to the beach after getting everything out of the car. At the beach there was only one other family, it was so chill. The next day there were some more people because the weather was stunning. Most of them were locals and it was so funny to look at the little children all on their surfboards, like in finland the children with their sleighs. My holiday has been really good and the best part is that there's more than a week left.. this luxury!

-Emma

p.s. There were so many kangaroos in Manyana. On our morning walk we run into this kangaroo family and then a few minutes later we were scared by another one in the bush. Haha you should have seen me and Arabella! In the evening we saw even more. I really didn't think they were this common here!

1 comment:

  1. Anonymous23/4/13

    ihania kuvia taas Emma! Superlomaa!
    t.Jaana-täti

    ReplyDelete