2/18/2013

Thru new phone and random old pics

Here some random pics I took last week and some I took in Finland but forgot to publish on my blog.
This is my school uniform, I promise to take better pics of it someday :)
1.Going to a Thai restaurant in the city on Friday. Was a nice evening and the food was good (really
      spicy but good..) 2.What makes me get up on school mornings.. I love breakfast. 3.Our backyard.
I was looking thru my old instagrampics, these two made me a little homesick. 
Miss my doggies and Finnish rye bread (+avocado)


  A few pictures from my farewell party
Maybe one of the best brunches ever on the morning after the partyHello! Viime viikolla sain vihdoinkin uuden puhelimen, joten tänne saattaa aina välillä ilmestyä puhelinlaatukuvia..(on vaan paljon helpompi välil ottaa kuva puhelimella kun järkkärillä). 
Voisin vaikka kertoa viime viikosta ettei tää jää liian lyhyeksi ja randomiksi tää postaus ;). 

Maanantai: Menin aamulla kouluun, missä oli ihan tavallinen päivä. Iltapäivällä kävin hankkimassa pari puuttuvaa koulutavaraa ja sen jälkeen menin kotiin viemään koiraa kävelylle. Illalla tein läksyjä joita tuli ensimmäistä kertaa (ja oikeastaan tähän mennessä se on ollut ainut kerta) ja yritin mennä ajoissa nukkumaan,

Tiistai: Menin taas kouluun, jossa oli taas tavallinen koulupäivä. Tai nojaa oikeastaan Tiistait poikkeaa hieman muista koulupäivistä kun silloin meillä on urheiluiltapäivä. Iltapäivällä mulla oli pilatesta joka oli just kivaa. Me saadaan siis joka jaksoksi valita jokin urheilu mitä meillä sitten on joka tiistai iltapäivä. Aika monet mun kaverit valitsi pöytätenniksen, mutta itse halusin jotain vähän liikunnallisempaa. Ens jaksossa haluaisin pelata netballia joka on aussien versio koriksesta :). Iltapäivällä vein taas koiran kävelylle ja autoin keittiössä ruoanlaitossa.

Keskiviikko: Hahaa, ei ollut normipäivä. Keskiviikkona meillä oli tavallisen koulupäivän sijasta swimming carnaval uima-altaalla. Istuttiin 6 tuntia uima-altaan laidalla ja katsottiin kun kilpauimarit ui kilpaa. Meidän koulu on jaettu potterityyliin tupiin, ja tuvat kilpaili vastakkain. Kaikkilla piti myös olla oman tuvan väriset vaatteet päällä ja meillä se oli punainen. En tiedä monta uimakisaa meidän tupa voitti (niitä oli niin monta), mutta ainakin me voitettiin siivouskilpailu, haha! Iltapäivällä menin keskustaan ja nähtiin Limpun kaa vikaa kertaa, koska torstaina Linnea lähti Gold Coastille oman au pair perheen luo. :(. Keskiviikko oli kyllä kiva päivä vaikka.

Torstai: Torstaina oli ystävänpäivä :). Koululla yksi mun kavereista oli ostanut koko meidän lounas porukalle pinkit sydändonitsit joka oli tosi söpöä. Mulla oli Fazerin sinistä mukana (koska olin luvannu viedä maistiaiseksi), joten meidän lounas kului herkutellen. Iltapäivällä onnistuin lukitsemaan itseni talon sisälle  (meidän talossa on tupla ulko-ovi ja mun avain jäi niiden väliin kun tuuli pamautti ovet kiinni mun perässä. Onneksi Krysia vapautti mut aika pian :) Illalla vein taas koiran ja autoin keittiössä (haha alatte jo varmaan saamaan kuvan mun arjesta täällä: koulu, koira, ruoka, nukkumaan ) 

Perjantai: Perjantaina oli taas koulua ja kun olin tulossa koulusta kotiin sain hostsiskolta tekstarin että mun pitää tulla keskustaan kuudeksi, ja että oltaisiin menossa ulos syömään. Ehdin hetkeksi kotiin, joka oli hyvä niin sain koulupuvun vaihdettua. Juna-asemalla koin ekaa kertaa sen 'hei Emma!' tilanteen ausseissa kun mun kuviksenope sattui samaan aikaan lippukiskalle. Oli kyl vähän aikaan sellanen, häh ai minä-hetki. 
Syötiin Thaimaalaises tosi hyvää (mutta tosi tulista) ruokaa, ja ravintolaan tuli kans mun hostsiskon kavereita, oli kiva ilta!

Viikonlopusta teenkin taas postauksen erikseen,
Ciao!

translation later, sorry dudes ;)!

11 comments:

 1. millasen kännykän ostit? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 4s:än. :) Oli ollut pitkään toivelistalla ja koska vanha puhelin alko olee aika rämä ja valuttakurssien takii iphonet on täällä halvempia oli hyvä aika hankkia uusi :)

   Delete
 2. Ooi tästä sun blogista on hyvää vauhtia tulossa yks mun lemppareista! :) Ihanaa lukee et sulla on lähteny asiat noin hyvin käyntiin sielä.. Ite pitäis jaksaa vielä odottaa sen neljä ja puoli kuukautta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muistan kun ite olin vielä tossa vaiheessa! Ne vikat kuukaudet menee oikeesti tosi nopeasti, ja kannattaa jo nyt alkaa tekee kaikkea mitä haluaa vielä tehdä ennen lähtöä :) Syö mah. paljon Suomalaista ruokaa ja nauti pakkasesta (vaikka se välillä onkin vaikeeta.) Onko sulla jo ip tiedot? Kiitti ihanasta kommentista! :)

   Delete
 3. Tosi ihana blogi! Itselläni on kans suunnitelmissa lähtee vuoden päästä Australiaan vuodeks vaihtoon, mut en oo vielä valinnu järjestöä. Suositteletko siis Exploriousia? Käy kurkkaamassa mun blogi --> http://katkettu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Suosittelen Exploriusta, se on toiminu ainakin mun mielestä tosi hyvin :). Jos haluat kesälähdön sun kannattaa hakea nyt ihan heti koska ne paikat menee tosi nopeasti, talvilähtöpaikan saattaa saada vielä toukokuussa, mutta sekin paikka kannattaa varmistaa asap. Onnea hakuun! :)

   Delete
 4. Anonymous21/2/13

  Katoin että tosi kiva Muumi aiheinen kakku kun on Nipsu kakun päällä, mutta se oliki kenguru :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, ois kyl voinu olla muumiaiheinenkin ;)

   Delete
 5. tää on ihan mahtava tää sun blogi! :) Ite oon kans ajatellut lähtee Austraaliaan vaihtoon, vähä vaan pelkään et tulee kauhee kultturikriisi kun siel varmaan on kuitenki niin erilaista. Mutta osaatko sanoo et onko siin mitään eroo et lähteekö sinne vuoden alus vai kesä-elokuus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon! :) Kulttuurikriisin kokisi vaikka lähtisi ruotsiin, mutta sehän tässä kaikessa on vaan ideana että sen kokee ja siitä oppii. Ei täällä ainakaan mun mielestä nyt niin erillaista ole, tietenkin kaikkia pieniä eroavaisuuksia mutta ei mitään sen suurempaa kuin esim. liikenne on toisellapuolella ja ihmiset rennompia :D Pahin kulttuurishokki pitäis tulla 2-3kk aikana, mutta sitä ootellessa.. Kummallakin lähdöllä on omat plussansa. Ensin ajattelin ite että tää talvilähtö ois hankala lukion kannalta, mutta loppujen lopuksi musta tuntuu että tää on jopa parempi vaihtoehto. Pääsen tanssimaan vanhat oman vuosikurssin kaa, ja aloitin australiassa koulun samaan aikaan kuin muutkin enkä kesken lukuvuoden. Mulla on jossain alkuvaiheen postauksissa vertaus listaa talvi ja kesälähdöstä :)

   Delete
 6. kiva, että sulla on siellä koira. Mukavaa loppuviikkoa Emma, terkut aurinkoisesta Hesasta!

  ReplyDelete