2/11/2013

a day as sweet as a mangoHola!
Tässä vielä lisää kuvia viime perjantailta. Lähdettiin akvaarion jälkeen etsimään lounaspaikkaa ja suunnattiin kohti China Townia. Siellä hetken haahuiltua päädyttiin market cityyn ja tarkotus oli mennä johonkin halpaan kiinalaiseen. No päädyttiinkin pikkasen kalliimpaan (numerot oli kiinaks ja paikka näytti ihan normihintaselta), mutta onneks älyttiin kysyä hintoi vähän ja syötiin kohteliaisuuden vuoski sellasii ihmeellisii (mutta tosi hyvii) vihreit kasviksii ja juotiin teetä. No eihän se nälkä sillä oikeen lähteny, joten jatkettiin matkaa ja päädyttiin Paddy's Markettiin jossa oli jätti vihannes ja hedelmä osio. Oltiin Limpun kaa kun pikkulapset karkkikaupassa, kun tarjolla oli vaikka mitä tuoreita ihanuuksia kilpailevilla hinnoilla. Ostettiin kummatkin 3 mangoa ja nyt oon syöny mangoa joka päivä perjantain jälkeen, ihan törkeen hyvää mangoa!

Mutta meillä oli siis edelleen nälkä ja lähdettiin kävelee takaisin akvaarion ja keskustan suuntaan. Mentiin bucksiin jääkahveille ja vaan nautittiin siitä ihanasta tunnelmasta. Aurinki porotti ja oli just se täydelliset 30 astetta. Sydney on tosi rento kaupunki ja must tuntuu et kellään siel ei oo oikeen kiire minnekään. Businesmiehetkin vaan istuu tauolla puistossa picnicillä kravaatit olalla ja ottaa aurinkoa. haha!

Haahuilun jälkeen (johon menikin varmaan 3 tuntia) meillä oli vielä tunti aikaa ja kierreltiin vähän kaupoissa. Ollaan Limpun kaa tosi hyvii shoppailee kun kumpikaan ei löytänyt mitään. Tääl ausseis kaikki on aika paljon kalliimpaa joten kynnys ostaa on ainakin nyt alkuvaihees aika suuri (vaikka kyllä sitä rahaa anyways täällä kuluu, varsinkin kouluun). Onneks hinnoista saa vähentää euron kurssin ja hinta alkaa taas näyttää kivemmalta :) En vaan vielä muista aina tehdä sitä..

Oli kyllä tosi kiva päivä! Kirsikkana kakun päällä oli ne 3 mangoa jotka vein kotiin ja yhdestä leivoin tällaista.

Viikonlopulta on vielä lisää kuvia ja postaan ne teille asap! Nyt meen soovaamaan. Hauskaa maanantaita sinne koto Suomeen ;)!

Xo Emma

p.s. jos joku ihmettelee miksen ollu perjantaina koulussa niin se on piiitkä tarina. Lyhennetty versio: Meidän piti mennä mun hostsiskon chileläisten kavereiden kaa vähän kauemmas eläintarhaan, mutta niiden kone oli ollu täynnä ja ne joutu jäämään thaimaaseen ylimääräiseksi päiväksi. Mulle oltiin anottu jo koulusta vapaata retkeä varten joten piti keksiä jotain muuta tekemistä ja sitten pääsinkin näkemään Linneaa :)

Translation after read more
Hola!
Here some more pictures of last Friday. After the aquarium we went to search for a nice place to have lunch at. We wandered towards China Town and were hoping to find a cheap Chinese restaurant. We ended up in Market City which is some kind of Chinese mall and went to a restaurant that looked nice and low priced.. Well it wasn't so low priced as we thought (the prices were in Chinese, quite clever..!) but luckily we asked about the prices. We ended up sharing some weird (but so good) green vegetables to be polite and went then to look for another place to eat. This time we ended up in Paddy's fruit and vegetable section, and wow it was such a cool place. We were like little kids in a candy store when we saw all those fresh and cheap fruit and veggies.. ended up buying 3 mango's and have been eating them everyday since then.

But we were like I said still hungry so we started to walk back towards the city and ended up drinking ice coffee at Starbucks and to enjoy the atmosphere. The sun shined bright from the blue sky, and it was just the perfect 30 degrees warm. I find Sydney a really easy going city! No one seems to be in a hurry and it's normal to see business men in the park on a picnic with loosened ties enjoying the sun. Helsinki should learn that (oh well maybe that isn't such a good idea in the winter, but in the summer..)

After that we still had a little time so we went to the shops near QVB. We are really good at shopping..haha neither of us bought anything. The prices still feel quite expensive here so it feels like a bigger deal to buy something (thought I've spent a lot money here, I blame school!).

It was a really really nice day! The mango's where the finishing touch and when I got home I baked this from one of them, perfect!

I have more pictures from the weekend waiting for you, I'll post them asap!

XO Emma

10 comments:

 1. Ihanan pirteitä kuvia!! Sait uuden lukijan:))

  ReplyDelete
 2. tuolla näyttää niin täydelliseltä! voiks olla kauniimpaa.. tosi hyvii kuvia :)
  oon niin kateellinen, tänää viimeks astuin loska-jäävesilätäkköön ja kengät ja
  sukat läpimärät XD 30 astetta, kelpais! ja topshop..

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha Heidi, joo ei kyl oo ikävä loskaa! Mutta jos yhtään lohduttaa tääl sato tänään koko päivän ja eilen oli ukkost XD

   Delete
 3. ai tällaisa kuvia on ihana katella loskaisessa nollakelissä. Have fun!

  ReplyDelete
 4. Anonymous13/2/13

  Mooi! Kävin vaan läpi pari random blogeja ja sitt näin sut, haha :D
  -julia
  juliatuulikki.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Moi! Löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja nyt liityn lukijaksi. Vaihtari asiat kiinnostaa ja suunnitelmissa hakea itse sitten kun aika koittaa. Millasta koulu siellä on? kivoja kuvia:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minne aiot hakee? =) Koulu on tääl niinku tiukempaa mut sit samal kans paaljon rennompaa, ei oo tullu esim. viel yhtään läksyi, mut sit kummiski taas on koulupuvut (joka ei oikeestaan ees oo niin huono juttu :D) Kiitos!

   Delete
  2. Alusta asti oon ollu varma että USA olis se "mun juttu", mutta nyt on ruvennu kiinnostaa myös Australia:) Kiikunkaakun toi maavalinta vielä,mutta onhan tässä aikaa ens syksyyn xD Kiitos vastauksesta!

   Delete