8/28/2012

5 little months

5 pientä kuukautta. En voi uskoa että mä saan nyt tehdä tän 5 kuukautta postauksen kun olen viime vuosina lukenu vaikka kuinka monen muun bloggaajan 5 kuukautta postauksen ja miettiny et miltäköhän tuntuu kun tää kaikki on jo niin lähellä. Ja lähenee vaan. Nyt kun on enään 5 kuukautta annan itselleni luvan tähän: 'Haluaisin saada jo isäntäperhe tiedot, milloinkohan ne tulee?' 
Joka päivä käyn s-postissa ja oon sillain et jos ois tullu tänään. Aina ennen kun kirjaudun sisään mun on pakko vetää syvään henkeä. Voi sitä päivää kun se sähköposti oikeesti löytyy sieltä. Se tulee olee niin outoo ja voin luvata et luultavasti pyörryn kun jo nyt aina tulee vähän sellainen tärisevä olo ;). 

Lukio sujuu edelleen hyvin, vaikka noita töitä kyllä riittää, ja väsyttää! :O Torstaina meillä on ykköstenpäivä ja hyi hitsit mikä asu meidän täytyy laittaa kouluun (poolopaita, tuulihousut, sandaalit+sukat, geeli hiukset, keskijakaus ja saparoilla, ei meikkiä, yhteen kasvaneet kulmakarvat ja koululaukun sijaan roskapussi..) tulee olemaan mielenkiintoinen bussi matka kouluun! Onneksi en oo ainoo joka kunkkulainen joka menee sillä bussilla ! Toivottavasti meit ei nöyryytetä iiiihan hirveesti! ;)

-Emma 
5 little months. I can't believe I can finally say that there are only 5 months left. They are going to go so fast! It's already 4 months ago when I heard I'm going to go to Australia in January and that went sooooooooooooo fast! Because there are only 5 months left I let myself say this:' When do I get my hostfamily information? I want to know already!'
Everyday I check my e-mail and hope that there would be that long waited letter from my organization with starts with: Host Family Information. OMG I think I'm going to freak out when I really find that letter because I already have that weird feeling. 

High school is still going well. Only pretty much homework to do and I'm pretty tired. On Thursday we have this theme day where the older students welcome us 1st class students. We have to wear embarrassing clothes (polo shirt, jogging trousers, sandals+socks, Gel hair in two ponytails, drawn eyebrows, no make-up and school books in a plastic sack) and do what the older students tell us to do. Gonna be an interesting bus ride that morning! Haha!!!
-Emma

1 comment:

  1. Ne 5kuukaut menee sit kyl tosi äkkii!! Nii ja viel ei välttist kannata isäntä perhe tietoija oottaa ku mäki sian tietää 2 ja puol viikkoo ennen lähtöö ne.. Ja olin meidön 7henkilö porukast kolmas eka :)

    ReplyDelete