6/27/2012

Wishing it could be summer forever

Nooo!!!! Mun pikkusisko valtaa mun huoneen vaihtovuoden ajaks! :OOO Hehe meil on kunnon vuokrasopimukset ja dealit siit et se sit palauttaa sen :D

Taunzimaunzi se siinä! Käykää kurkkaamassa senkin vaihto blogia www.mindwideopenusa.blogspot.com
Voispa olla aina kesä! 
Eilen oli taas niin kiva päivä, kun Tanja, Lotta ja Vivian tuli meille viettää aikaa. Päädyttiin kokkailemaan ja sen jälkeen mentiin hengaamaan trampalle missä Lotta opetti meille miten voidaan venytellä spagaattia (trust me se oli kidutusta kun toi meidän voimistelija väänsi meidän jalkoja ihan outoihin asentoihin...) Sitä ennen olin ollu Vivianin kaa heittelee koreja ja uittelemassa jalkoja meidän lähijärvessä. Vitsit se vesi on jo ihanan lämmintä! :D 

En vieläkään älyä että olen oikeesti oikeesti mukamas muuttamassa vuodeksi Ausseihin! Se vaan on niin epärealistista... Tunnelmat on vähän ristiriitaiset. Välillä on sellanen omg en pysty lähtee fiilis, mut yleensä oon kyl sillä voisinpa jo lähteä fiiliksellä. Kai ihan normaalia vaihto-oppilaalle? 

Nyt lähden hesaan ja näen siellä Seidin (http://www.ilovewearingit.blogspot.com/) vuoden jälkeen!!! Seidin oon tuntenu 2 vuotiaasta asti ja oltiin naapureita Hollannissa. Nykyään Seidi asuu rapakon takana Seattlessa ja nähdään vain harvoin, mut silloin kun nähdään niin meil on super hauskaa! :D Ens viikol Seidi asuu meillä niin eiköhän se silloin tule näkymään täällä blogissakin :)
Adios mun ihanat jo 15 lukijaa! :D 

-Emma

In English after read more !!! 
Couldn't it be Summer forever? 
Yesterday was a nice day. Tanja, Lotta and Vivian came to us to hang out. We ended up cooking pasta  and after that we sat...(we didn't jump) on the trampoline. 
I still can't get that I'm really going to live in Australia for a year! It's so weird... Sometimes I feel like no I don't want to do this but the most of the time I'm in the I want to leave already mood. Guess that's usual for an exchange student to have conflicting feelings about the year. 

Now I'm going to Helsinki to see Seidi (http://www.ilovewearingit.blogspot.com/) after a year :) . I've known her since I was 2. She was my neighbor in the Netherlands but nowadays she lives in Seattle, USA. Next week she's going to stay at us so than you'll probably see her here on my blog!
Adios my lovely 15 readers! :D

-Emma

2 comments:

  1. Anonymous27/6/12

    missä sä asut? :) ootko 96 vai 95? IHANA BLOGI! <3

    ReplyDelete
  2. Asun Espoossa ja oon 96 (vitsit nyt oon immarreltu et mietit kans 95tost :DDDD) Thanks Dude! <3

    ReplyDelete