6/29/2012

Bang, Bang, Bang

Hellou
Eilen näin  Seidin  Helsingissä. Meillä oli treffit rautatieaseman patsaiden juurella ja ,oi että oli niin kivaa nähdä piiitkästä aikaan! Seidin kaa on parasta se että tuntuu siltä kun oltaisiin nähty just, tai niinku me jatketaan siit mihin jäätiin ja juttua riittää aina. No mä olin sitten Seidille antanut pienen extempore idean et se vois tulla meidän kaa Christina Perrin konserttiin illalla. Lähdettiin sit etsimään lippupalvelua joka löytyi pienen kiertoreitin jälkeen, Haha! Seidi sai lipun :D! 
Lipunmetsästyksen jälkeen suunnattiin nälkäisinä vapianoon. Söin siellä ihanaa salaattia jota varmana menen syömään vielä uudelleenkin! Sitten ruoan jälkeen meil oli 'vähän' extra aikaa ennen konserttia niin käytiin alennusmyynneissä ja syömässä jätskit. En ostanut mitään kun yritän säästää rahaa Hollantiin jonne olen menossa ens kuussa 3 viikoksi . Jeiiii! :D
Konsertti pidettiin nosturissa joka oli oikeesti tosi pelottava mesta. Haha siel oli vähän outoi tyyppei (jotka oli juonu piiikkasen liika...), mut kuitenkin kivaa! Perri oli hyvä laulaa ja tosi suloinen kun oli niin yli pirtee ja tosi innoissaan kaikesta! :D 
Vitsit tänään näin niin siistin sateenkaaren mut teen siitä vasta huomenna postauksen kun nyt pitäis oikeesti mennä soovaamaan. Huomenna mennään Tallinnaan ja mun pitäis herätä josku klo 6.30...joka meinaa että mul on enään 5 ja puol tuntia aikaa nukkua... Whoops!
-Emma

In English after read more :D
Hello!
Yesterday I saw Seidi in Helsinki. It was so great to see after such a long time. The best thing about being with Seidi is that it doesn't matter that we don't see often, we have always looots to talk about. I had got this idea to try to still get tickets to the concert of Christina Perri for Seidi. It took time to find the ticket store but it was worth the searching because they had tickets left!
After that we went to vapiano to eat delicious salad. Yeah I know, I went there again.. Haha! After that we still had time to shop a little and have ice cream. I didn't buy anything because I'm saving my money for the Netherlands where I'm going to in july. Yeaaa!
The concert was great and Perri was really cute because she was so exited about everything.
Tomorrow I'm going to Tallinn. A post about that later :D 

No comments:

Post a Comment