6/15/2012

Tsalalaaa


Kävin tänään palauttamassa hakupaketin Expon toimistolle. Hitsit se toimisto oli piilossa ja hornassa, mutta mun maagisilla suunnistustaidoilla löysin perille. Siel ne otti ne paperit vastaan ja sano et ne lähettää ne Ausseihin sen jälkeen kun on tarkistanu ne ja sit mulle lähetään etsimään isäntäperhettä! Jii jänskää! Joudun luultavasti oottamaan vielä pari kuukautta piinassa, mutta eiköhän se oo sen arvoista? Sain myös tietää mun lähtöpäivän. Lähden nyt siis virallisesti 28.1.2013 Australiaan.

Expon jälkeen menin suomalaiseen katsomaan lukiokirjoja. Eilen tuli siis tiedot lukiosta ja oon niin iloinen kun pääsin mun 1. valintaan! Suomalaisesta löysin Ruotsin kirjan ja sit viel tollasen hienon moleskine kalenterin :)

Nyt me lähetään mökkeilee! 

-Emma

In English later after read more
 Today I went to the office of explorius to bring all my papers there. The office was a little hard to find, but I found it :) There they took the papers from me and gave me my departure datum. Now I'm officially leaving on 28.1.2013! Now I only have to wait a few months to get a host family ... can't wait that long!!!


After expo I went to the book store to search for school books and I bought my first high school school book for Swedish. I also found a calender so I'm almost done with school shopping (kidding! only like 20 books to go....) 


Now I'm of to our summer house!
-EmmaNo comments:

Post a Comment