8/28/2013

Always in instamood


Hei!
Nyt on taas melkein kaikki koulujutut purkissa ennen seuraavaa lomaa, joka alkaa kolmen viikon päästä ja sitä ennen on enään tet ja lomafiilistelykouluviikko. Vielä pitäisi yksi puhe pitää, kirjoittaa tekstiiliä varten äidin häämekosta ja taiteessa työ ja portfolio kaipaa vielä pikkasen työstämistä. Onneksi tässä on vielä aikaa! Tulin nyt postailemaan teille instagram kuvia, joista osa on vielä viime loman kuvia... meni taas vähän aikaa että sain tän aikaan, mutta kiireitä on ollut ;)


1. Harbour bridgen kuvailua loma aamuna kun olin Ingan kassa aamupalalla. 2. Yks nimeltämainitsematon vaihtari 3.Leivottiin joskus kuukausi sitten Arabellan kanssa bageleita kun hän tuli meille extempore yökylään. 4. Tää ois varmaankin iskän lempi nähtävyys Sydneyssä. Sen nenä on kultainen kun se on niin kulunut kun sanotaan et jos sitä hieroo se tuo onnea.

5. Aussi linnut on ihania (lukuunottamatta ibiksiä, joista ei vaan voi tykätä ja joita meidän koulunpiha kuhisee) 6. Parasta jätskiä blue gelatossa 7.Sunnuntai aamut on parhaita ja näyttää melkein aina tältä, paitsi nyt oon siirtynyt ulos kun ilmat on alkanu lämpenemään taas. 8. Botanical gardensin palmuhuone. Tuli vähän mieleen se louvren lasi pyramidi. Kumpikohan rakennettiin ensin?

9. Lomalounas: Emma experiments with veggies. 10. Ingan kanssa aamupalalla 11.Yritin ottaa kuvaa yli täydellisestä kuusta, mutta siitä tuli vähän epätarkka :/ 12. Pannukakku brunssi Arabellan ja Jasminin kanssa


13. Nälkäinen heinäsirkka♥ 14. Iltakävelyllä, kaikki varmaan arvaa että mulle tulee tota mun aussivakkarireittiä aika varmasti ikävä sit kun siirryn taas Espoon maisemiin...talvella. 15. nimeltämainitsematonvaihtari part2 16. Anna vertaa nykyiseen tilanteeseen, näyttääkö vielä about samalta? ;) (oma sänky)

17. The Rocks Aroma Festival 18. kahvitaidetta, olisi niin siistiä jos osaisi tehdä tollasia! 19. Shoppailua Peter Alexanderissa. Oli eka kerta kun kävin kaupassa ja teki kyllä tosi hyvän vaikutuksen. Huppari joka tarttu mukaan oli alennetusta hinnasta puoleen hintaan ja sit sain vielä kassalta 20$ gift voucherin... :D 20. Kevään merkki pihapuussa, nyt noi on kyllä jo kaikki tippunu mutta n. viikon ajan koko naapurusto oli ihan pinkki.

21. Mä ja mun laskettelubuddy 22. Me ei tykätty ekan laskettelupäivän säästä (monot oli niin märät että niihin ois voinu perustaa akvaarion..) 23.  LeivoinViktorialle yllärinä synttärikakun. 24. Jindabyne.

25. Kuvistyö vielä vähän vaiheessa... 26. Muistan kun ekan kerran maistoin vegemiteä ja vaan mietin että hyi ei tosta voi tykätä... oon nyt melkein viimeistelly hostperheen vegemite varastot. Nam! 27. Sunnuntaikävelyllä puistossa 28. Luistelua Ausseissa.

29. Viidakossa takapihalla nukkuu leijona. 30. Mun host sisko ja sen poikaystävä muutti viimeviikonloppuna pois täältä meidän kämpästä (onneksi tähän ihan lähelle :)!!) ja kahvikone lähti mukana. Onneksi tää mun alue on niin italialainen että lähikaupasta löytyi oma pieni mutteripannu. 31. Let the fruit season begin! 32. Nimeltämainitsematon vaihtari skypettelee mamman kaa (...ja odottaa että se saa korjattua wifin part tosimones)

Tällaista tällä kertaa :).  Ainiin, nyt päiviä paluuseen on virallisesti alle sata... se tuntuu aika hurjalta (lievästi sanottuna)!! Tietenkin mun mielestä on ihanaa tulla takaisin ja nähdä taas perhettä ja kavereita Suomessa (ja saada sitä ruisleipää, nukkua omassa sängyssä ja päästä saunaan), mutta tuntuu hirveältä päästää irti tästä mun aussielämästä johon oon vuoden aikana sopeutunut niin hyvin. Onneksi päiviä on vielä 96 ja aion ottaa niistä kaiken irti!

Xx Emma

p.s. Instagramista mut löytää @emma_henrietta :)!!
translation after read more:

Hi,
I'm now almost done with all the school stuff of this term, and the next holiday is around the corner (ok 3 more weeks, but two of those are spent working in a cafe and the last school we won't really study so I could say my holidays start now ;). Before the holidays I have one speech to give, an essay to write about my mum's wedding dress and an artwork that needs some more pain and an empty art diary that should be filled. Oh, well I still have time and the biggest part of this term's work is now done. I came to post some instagram pics, from which some are taken during the previous holidays... Well late or not, here they are :)

1.Photographing the Harbour bridge when I was in the city with Inga. 2. This one exchange student. 3. We baked (like a month ago) bagels with Arabella, when she was here for a sleepover. 4.This would be my dad's favorite tourist attraction in the city.

5. I really like the birds here in Australia (except for the ibis..hate them!) 6. The best gelato is from blue. 7. Sunday mornings♥ Nowadays I can spend them outside as the weather is finally getting warm again. 8. The botanical gardens. Some Louvre style there..

9. Lunch a la Emma experiments with veggies 10. In the city with Inga 11. I tried to take a picture of the moon one night when it was really pretty...It turned out just a bit blurry 12. Pancake brunch :)

13. Hungry Grasshopper ♥. 14. Evening walk at the bay, guess what I'm going to miss when walking on the dark snowy streets with Choco again. 15. Me 16. To my little sister: I hope it still looks quite the same as when I left... my own bed xx 

17. The Rocks Aroma Festival 18. Coffee art, wish I could do that! 19. Peter Alexander Dog 20. It's spring! For a week my whole suburb was pink.

21. Me and my ski buddy. 22. We didn't like the weather on the first day at Jindabyne... never been so soaked! 23. My birthday cake for Torie :) 24. Jindabyne.

25. My art work not quite finished yet... 26. I nowadays LOVE Vegemite (and yes I needed the capital letters for this statement!) 27. Sunday walk 28. Ice down under.

29.  In the jungle, oh in the jungle... 30. Bought a moka Express from the grocery (love this Italianess here) 31.Let the fruit season begin I say! 32. Me waiting for my mum to fix the wifi during our skype date part 10234

So that's the post this time. Oh I had to tell you that there are now officially less than a hundred days left of my exchange and that feels pretty creepy (not just a bit!). Of course it's going to be good to be home again, but I don't like the idea about having to let go of my aussie life I've really started to love during this year. All my friends, my host family and school...It's going to be really hard to go! But I've luckily still got the 96 days left and I'm going to enjoy each one of them!

Xo Emma

5 comments:

 1. Vitsi ku kivoja kuvia! Millane muute on Australian dollarin kurssi(onks ne ees dollareita emt hahaha) Tai siis et onks siellä halvempaa vai kalliimpaa ku Suomessa?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :)! Aussi dollarin kurssi on hyvä meille eurolaisille ja jos jokin on esim. 50 dollaria se vastaa n. 30 euroa. Tääl on kyl tosi kallista, kun tää on kaukana kaikesta eikä todellakaan yhtä hyvä shoppailuun kun mitä jenkit esim. on.

   Delete
 2. Oi näyttää vaan niin ihanalta! Upeita fiiliskuvia :) nauti vielä jäljellä olevasta 3kk!

  ReplyDelete
 3. Hey, mulla on sulle haaste !! Ja oot onnekas kun pääsit laskettelemaan, mulla on kauhee ikävä sitä :)

  http://veerasays-gdayworld.blogspot.com.au

  ReplyDelete