9/24/2012

You want me down on earth but I am up in space.


It's my first exam week. I've learned, learned and learned a little more the past few days,,,
Last week I cooked a Gordon Ramsay meal. It was Thai food but the dessert was french because I didn't like any of the Thai desserts. Haha, but it actually matched well :P
Autumn pics. We found mushrooms in the forest.
I could find one more stroopwafel, luckily my mum is going to Holland soon and she 
can bring me more of those heavenly cookies. :)
I don't like exam weeks (can say that before my first exam) luckily
 we had capuccino ice cream to cheer me up :). This weekend we had a lobster party and we ate cake because on Wednesday it's my little bro's B-day

Ciao Bella!
No I'm not going to write in Italian (although I would be pretty proud of myself if I could do that..)
As you can see I write in English, on front page, not after read more (sorry Finns! its your turn to start that whole after read more business!) Elikä, suomalaiset lukijat!!! Suomenkielisen version tekstistä löytää kun painaa postauksen lopussa painiketta 'read more' aattelin et ehk on käytännöllisempää kirjottaa tähän suoraan enkuks ja sit suomentaa eikä toisin päin (oikeastaan iskän kommentti, haha!), No mut älkää pelätkö jatkan sitten read moren jälkeen suomeksi mun höpinöitä. Now back to english :) Just needed to explain about the read more button. 

So you haven't heard from me for a few weeks and that's all because I've been really busy and haven't taken much photos :). But here the photo saldo I got during these weeks :D. I'll try to make more pics now. but first give me this week free for trying to survive the exam week!

Now of to bed (or actually to translate this all in Finnish)
P.S still haven't heard from any kind of host family.................
xxEm

9/06/2012

September










Hei.
Ihanaa on syksy! Vaikka rakastan kesää on mun mielest aina ihanaa kun syksy alkaa ja saa taas alkaa kaivelee neuleita, pipoja ja huiveja laatikon pohjalta. :)
Koulu menee viel ihan kivasti (vaikka läksyjä, saniksia jne. on liikaa!) enkä ole tosi väsynyt, koska olen onnistunut menemään puol 11 nukkumaan (joo joo kello on nyt varttia vaille 12, mutta muina päivinä ;D) Viime viikonloppuna mulla oli mun serkun 3v synttärit. Siel sai ihanaa kakkua ja hyvää salaattia kattokaa vaik vikaa kuvaa. Mun 2 ja 3v serkut teki mulle hyvän salaatin ;). Lauantaina meillä oli rapujuhlat ja perjantaina olin kotona sairastelemassa flunssaa pois. Maanantaina menin Helsinkiin vähän kuvailee ja eilen oltiin äidin kaa syysshoppailemassa Jumbossa. Rakastan Zaraa ja sieltä lähtikin sitten mukaan vaikka mitä ;) Bodyshopista ostin BB voiteen mitä olen halunnut testata, koska kaikki kehuu sitä niin paljon ja taidanpa itekkin liittyä niihin kehujiin koska se on tosi hyvä! Se ei ole liian peittävää, tai tunkkasta mutta tasottaa ihon sillai hyvin. Tänään mulla oli harkat ja menin taas vaihteeks stadiin. Haha! Oon enemmän Helsingissä kun Espoossa ja tiedän siel paikat paremmin kun leppävaarassa. Huomenna taas kouluun ja pitäis ehk. alottaa tohon koeviikkoon lukeminen kun en oo lukenu kirjasta about mitään kotona, vaik ehkä kannattais. Whoops. 
Yritän pitää nyt kameraa vähän enemmän mukana ja tulla postailemaan taas niin nopeasti kun ehdin!
-Emma